2054208194886930964305459023536687124329124620425345324432245227212526005525430010231005910972575227800005423858567245242500231905922702611555

4/21/2017

باييلااااااا بثمار البحر




كتبت مها محمد

مقدمة من مطبخ/سارة يوسف خالد الدعجة
مدة التحضير :ساعه 
مدة الطهى:15دقيقه



المكونات


3 اكواب ارز بسمتي 
2 بصل مفروم ناعم 
2 حبه بندورة مفرومه ومقشرة 
حبه فلفل حلو احمر أو اخضر 
3 سنون توم
نص كيلو روبيان
نص كيلو محار
1 سمك فيله مقطعه مكعبات كبيره
نص كيلو حبار
نص كوب بازيلا 
معلقتين صلصه بندورة 
ملح و فلفل و كركم و كمون و هيل إ قرفه إ زنجبيل .


الطريقه .
تقلب البصله مع الزيت ليذبل و نضيف التوم و الفليفله و البندورة و الصلصه و البهارات مع التقليب ع نار عاليه .
نضيف السمك و من ثم باقي ثمار البحر مع التقليب السريع.
نضيف ربع كوب ماء و نهدي النار ليطبخ سوا و ينضج لمده ربع ساعه.
نضيف الأرز و البازيلا و الماء ونطبخ الأرز عادي. و الف صحه وهنااااا.
مديرة مطبخ مجلة سحر الحياة مها محمد سالم 

Views:
التعليقات
0 التعليقات

كافة الحقوق محفوظةلـ سحر الحياة 2016
تصميم : أر كودر I تعديل: حنين